Werken bij ALUDEX

De aluminium industrie is één van de meest duurzame industrieën die er zijn en ALUDEX speelt hierin een belangrijke rol. Door de steeds groter wordende vraag naar aluminium profielen, ondervindt ALUDEX een ongekende groei en zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s!

Heb jij interesse in een leuke, internationale baan op het gebied van bijv. productie, werkvoorbereiding, boekhouding of verkoop, stuur ons dan zeker jouw CV!

Ga direct naar onze vacatures (klik hier)

Wat zijn de voordelen van werken bij ALUDEX?

  • Werken in een gezond en groeiend bedrijf
  • Werken in een leuk, dynamisch en internationaal team
  • Werken met een duurzaam product: aluminium
  • Goede arbeidsvoorwaarden met o.a. 25 verlofdagen + 13 ADV dagen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • In- en externe opleidingen (SBB Erkend Leerbedrijf)
  • Pensioenregeling
  • Leuke bedrijfsuitjes

 

Wat we bij ALUDEX doen

Bij ALUDEX gaat het om aluminium profielen. In eerste instantie sta je hier misschien niet zo bij stil, maar ga maar eens na waar een aluminium profiel kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld eens aan LED verlichting, kantoormeubels, gevels van grote gebouwen, ramen en deuren, zonnepanelen, trapliften, caravans, wasmachines, festivaltenten, enz. Je ziet, de toepassing is oneindig groot. Zo divers als de toepassingen zijn, zo verschillend zijn ook onze klanten en hun profielen. Dát, plus het feit dat aluminium 100% recyclebaar is en dus erg duurzaam, maakt het werken met aluminium profielen zo interessant. ALUDEX is hierin een topspeler!

Wacht dus niet langer en stuur vandaag nog jouw CV naar hr@aludex.com!

 

Werken en leren

ALUDEX is een SBB Erkend Leerbedrijf. D.w.z. als je een vak wilt leren in de metaalsector, dan kun je werken en leren bij ALUDEX, onder begeleiding van een Praktijkbegeleider. Een veel voorkomende constructie is bijv. een BBL-traject, waarbij je per week 4 dagen werkt en 1 dag naar school gaat.

Er zijn bij ALUDEX continu Leerplaatsen, dus neem gerust contact met ons op: hr@aludex.com.

Open vacancies

3D example for aluminium profile machining

CNC Programmeur-Insteller

40
Zeewolde NL

De CNC Programmeur-Insteller maakt zelfstandig CNC programma's in een CAD/CAM systeem, op basis van een 3D tekening (bijv. step file).

Operator (m/v, fulltime, 2 ploegen)

40 uur
Zeewolde NL

Kom werken als Operator in de aluminium industrie!

Receptioniste / Administratief Medewerkster

32-40
Zeewolde NL

Als receptioniste ben jij het eerste aanspreekpunt van ALUDEX, dus zorg jij er uiteraard voor dat je een onuitwisbare indruk achterlaat.

Vragen over deze vacatures? Neem gerust contact op!

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur.