We think you might want to switch to the English site
Ga naar content
Aluminium profielen voorraadbeheer

Kwaliteit is meer dan alleen voldoen aan certificeringen

Voor ALUDEX is kwaliteit het voldoen aan de wensen van de in- en externe klanten en waar mogelijk te overtreffen. Een goede kwaliteit zegt dus niet alleen iets over het product of de dienst die geleverd wordt, maar bijvoorbeeld ook of de in- en externe communicatie snel, correct en prettig verloopt, of de afspraken zijn vastgelegd en worden nagekomen, of de levering op tijd heeft plaatsgevonden etc.

Het streven om het altijd nét iets beter te doen dan een ander, staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat we door alle “aluminium wateren” gewassen zijn, kunnen wij de verwachtingen van onze klanten beter inschatten en dus ook beter overtreffen.

Erkend leerbedrijf

ALUDEX is aangesloten bij de organisatie SBB: Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Enkele leidinggevende ALUDEX medewerkers zijn door SBB gecertificeerd om praktijkopleidingen te mogen geven. Stagiaires van diverse technische opleidingen kunnen bij ALUDEX cursussen volgen.

Aluminium Centrum

Omdat bij ALUDEX alles om aluminium draait, is een lidmaatschap van het Aluminium Centrum een logisch gegeven. Het Aluminium Centrum is een koepelorganisatie voor de aluminium producerende, verwerkende en toepassende industrie en fungeert als kennis- en informatiecentrum. 

Qualicoat en Qualanod certificering

Onze anodiseerlijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, waaronder Qualanod. U kunt een exemplaar van de Qualanod norm hier bekijken.

Ook onze laklijnen voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen, zoals Qualicoat. Qualicoat is een internationaal kwaliteitslabel dat uitvoerig de proces- en producteisen heeft vastgelegd. U kunt een exemplaar van de Qualicoat norm hier bekijken.

EN ISO9001:2015 gecertificeerd door TÜV

Vanzelfsprekend is ALUDEX EN ISO9001:2015 gecertificeerd. Een kopie van het certificaat vindt u hier.

Zo waarborgen wij onze kwaliteit

Aluminium profielen op maat gemaakt
Eén aanspreekpunt voor alle diensten
100% Europese productie
Duurzaam zakendoen
Eenvoudig opschalen van uw productie

De mogelijkheden bespreken?

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur.