Over ALUDEX

ALUDEX is een Full Service productiebedrijf op het gebied van aluminium profielen.

Alles wat te maken heeft met uw aluminium profielen, kunnen wij voor u verzorgen. Van het eerste ontwerp van een nieuw profiel tot en met serieproductie van uw halffabrikaten, incl. Supply Chain Management.

Onze locaties

ALUDEX beschikt over louter Europese productielocaties in Nederland, Spanje, Bulgarije en Griekenland. Door de combinatie van al deze productielocaties, waaronder 18 extrusiepersen, kunnen we u optimaal van dienst zijn op het gebied van:

  • Extruderen
  • Anodiseren
  • Poedercoaten
  • Profielbewerking
  • Assembleren
  • Voorraadhouding
  • Logistieke oplossingen

Onze missie

ALUDEX is een ervaren en gedreven team dat een belangrijke partner wil zijn voor al haar relaties. Behalve dat we een betrouwbare en flexibele speler willen zijn op het gebied van aluminium in de Benelux en de DACH-landen, willen we dit vooral op een milieutechnisch en maatschappelijk verantwoorde manier doen. Uiteraard staat onze relatie met (en inzicht in) de wensen van onze klanten hierbij op de eerste plaats. Door een goede teamspirit, een goede in- en externe opleiding van onze medewerkers en een jarenlange ervaring in de aluminium verwerkende industrie, zijn we in staat een optimale oplossing aan te bieden voor vrijwel elke aluminium toepassing.

Werken bij ALUDEX

De aluminium industrie is één van de meest duurzame industrieën die er zijn en ALUDEX speelt hierin een belangrijke rol. Door de steeds groter wordende vraag naar aluminium profielen, ondervindt ALUDEX een ongekende groei en zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s!

Heb jij interesse in een leuke, internationale baan op het gebied van productie, werkvoorbereiding, boekhouding of verkoop, stuur ons dan zeker jouw CV!

Werken bij ALUDEX

Samenwerken met ALUDEX betekent voor u

icoon diensten Het Kabinet

Aluminium profielen op maat gemaakt

icoon diensten Het Kabinet

Eén aanspreekpunt voor alle diensten

icoon diensten Het Kabinet

100% Europese productie

icoon diensten Het Kabinet

Duurzaam zakendoen

icoon diensten Het Kabinet

Eenvoudig opschalen van uw productie

Meer weten over ons?

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur.

Contact