Bij ALUDEX houden we van de natuur! Maak kennis met de “Butterfly”; een aluminium onderdeel dat wordt gebruikt in de markt van tijdelijke structuren. Het is geëxtrudeerd in de legering EN AW 6061 T6 en gemachineerd op een van onze 5-assige Elumatec SBZ 151 CNC machines. Ziet het er niet geweldig uit 🤩?

De “Butterfly” is een veelzijdig aluminium onderdeel dat wordt gebruikt in de markt van tijdelijke structuren. Het is gemaakt van EN AW 6061 T6 legering en wordt geëxtrudeerd en gemachineerd op een van onze 5-assige Elumatec SBZ 151 CNC machines.

De “Butterfly” heeft een unieke vorm die zowel esthetisch als functioneel is. De vorm zorgt voor een sterke en stabiele constructie, terwijl de elegante uitstraling perfect past bij tijdelijke evenementen en andere toepassingen.

Meer over de Elumatec SBZ 151 CNC machine

De Elumatec SBZ 151 CNC machine is een hoogprecisiemachine die is ontworpen voor het extruderen en bewerken van aluminium profielen. De machine heeft een 5-assige snijkop die complexe en ingewikkelde sneden mogelijk maakt. De machine is ook uitgerust met een aantal functies die hem ideaal maken voor de productie van de Vlinder, waaronder:

  • Een hogesnelheidsspindel die snel en nauwkeurig door aluminium kan snijden
  • Een krachtige CNC-controller die de snijkop nauwkeurig kan besturen
  • Een verscheidenheid aan snijgereedschappen die kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan sneden te maken

De Elumatec SBZ 151 CNC machine is een waardevol hulpmiddel voor de productie van de Vlinder. De precisie, snelheid en veelzijdigheid van de machine stelt ons in staat om hoogwaardige Vlinder-onderdelen te produceren die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

Wilt u meer weten over de Vlinder? Neem dan contact met ons op.